Det er blevet meget populært at holde sommerferie herhjemme i Danmark. Det kan godt være, du havde glædet dig til at solbade på hvide sandstrande med palmer langs strandpromenaden – men der er nu også noget hyggeligt over at holde sommerferie i Danmark. I denne guide kan du finde inspiration til, hvad du kan lave, hvis du er helt tom for idéer.

Gå på opdagelse i Odense og oplev byens historiske charme

Trænger du til at komme på opdagelse, kan du med fordel tage en tur til den fynske storby Odense. Odense byder på et væld af oplevelser af kulturel, historisk såvel som underholdende karakter.

Bliv i Danmark denne sommer og besøg Danmarks Jernbanemuseum i Odense. Jernbanemuseet byder på en masse spændende aktiviteter for børn i alle aldre, såsom at køre med mintoget, lege på børnebanegården eller nyde den udendørs legeplads. Dette museum Odense byder også på udstillinger om jernbanehistorien fra ende til anden, hvilket er superspændende.

Book et sommerhusophold

Kunne du godt tænke dig at komme væk fra hverdagens stress og jag? Så er et sommerhusophold en god løsning. Der findes utallige sommerhusområder i Danmark, så det er blot et spørgsmål om at finde ud af, hvor du kunne tænke dig at slå dig ned og trække stikket. Langt de fleste områder beliggende i naturskønne omgivelser, der kan bringe dig helt ned i gear. Du kan også få et sommerhus tæt på byliv og seværdigheder, hvis du ønsker det.

Børnene vil elske en tur i Lalandia

Vil du gerne arrangere en ferie, som hele familien vil elske? Så er et weekendophold i Lalandia et rigtig godt bud. Lalandia byder på et væld af spændene aktiviteter for børn, voksne og alle derimellem. Under opholdet bor du og din familie i et feriehus, så der er også rig mulighed for at nyde kvalitetstid med familien.