Du kender det sikkert. Du er kommet afsted på ferie og har lige fundet ud af, at du har glemt noget vigtigt. Det er en så frustrerende følelse, især fordi du ikke rigtig kan gøre så meget ved det lige nu. Alt i alt er denne oplevelse allerbedst, hvis man kan undgå den helt. Derfor har samlet et par gode tips og tricks til, hvordan du kan komme afsted på ferie uden at have glemt noget hjemmefra. Mangler du lidt god inspiration til ferien, kan du se mere på lykkeliglivsstil.dk og finde din rejselykke.

Planlæg i god tid

Vi ved det, det er irriterende at høre på, fordi det nok det ældste råd i bogen. Men det er faktisk ikke helt så besværligt som det lyder. Du behøver slet ikke at pakke noget i god tid. Et godt sted at starte er en uge før din ferie. Tag en blok, skriv ned hvad er helt sikker på, at du skal have med. Det behøver slet ikke at kunne huske det hele, fordi det skal nok komme i løbet af ugen.

Det smarte ved denne måde er, at du skal iagttage dig selv i, hvad du bruger i løbet af en dag. Alt hvad du bruger i løbet af en dag, skal du skrive ned på blokken, så du kan bruge hele ugen til selv at avle listen med ting du skal have med på ferie.

På den måde behøver du næsten ikke at røre en finger. Du skal blot være lidt kvik med kuglepennen og blokken, når du kommer i tanke om noget du skal have med på ferie af det du bruger i løbet af dagen.

Læs også: Sådan klarer du den lange flyvetur, når du skal rejse.

Forestil dig forskellige situationer på ferien

Selvfølgelig er der grænser for, hvor fuldendt din liste kan blive ved den ovenstående metode. Derfor tager vi så resten med denne metode.

Du skal sætte dig selv i forskellige situationer på ferien. For eksempel skal du allerede forestille dig, hvad du skal bruge når du står op om morgen på dagen, hvor I tager afsted på ferie samt, hvad du også skal bruge i lufthavnen, når du er der. Gå alle tænkelige scenarier igennem du kan forestille dig. Lev den igennem imaginært og se, hvad du skal bruge i de forskellige situationer.

På den måde, kan du hurtigt få en tæt på stensikker pakkeliste til, når du skal på ferie. Følger du disse råd, vil du kraftigt minimere sandsynligheden for at glemme noget på vejen. Der er dog vigtigt, at du gør alt dette helst en uge før du tager på ferie.

Aftenen inden den store rejsedag, skal du lægge alt frem, som du ved du skal bruge. Læg det gerne, hvor du med sikkerhed kan finde det. Eksempelvis på køkkenbordet. Hvis du hører til dem, der ofte glemmer ting selv om de ligger fremme, kan du lægge et hele foran hoveddøren. Så er der næsten garanti for at du får det hele med.

Tak til ursamleren.dk for bidraget til denne artikel.