Det er ganske normalt at have alger derhjemme, og det er også i langt de fleste tilfælde helt ufarligt for mennesker. Dog ser det ikke særlig yndigt ud, når algerne begynder at vokse frem, og det er heller ikke særlig sundt for hverken træværk, husmur eller fliser.

Derfor vil de fleste naturligvis gerne komme algerne til livs, men hvordan går man i krig med de irriterende alger uden at bruge miljøskadelig kemi? Vi har svarene til dig her.

Miljøvenlig algebehandling

Alger er en gruppe mikroorganismer, som faktisk er rigtig gode for vores miljø. Hvis algerne skal fjernes, så må det endelig ikke gøres med farlig kemi som ødelægger naturens balance. Du skal altså ikke give dig i kast med selv at bekæmpe algerne med diverse rengørningsprodukter produkter, som du har stående under køkkenvasken.

Den eneste rigtige metode, som også er skånsom og miljøvenlig, er ved brug af algerens. Algerens er en behandling som effektivt fjerner algerne uden brug af farlig kemi.

Undgå at få en bøde

Hvis du alligevel giver dig i kast med at bekæmpe algerne med Cilit Bang, så kan det i værste tilfælde lede til en grim bøde fra myndighederne. Da alger ofte trives udendørs i de fugtige miljøer, så kan du komme til at ødelægge den omliggende natur, hvis du bruger rengørningsprodukter med farlig kemi. Den eneste lovpligtige metode er ved brug af algerens – og dette er heldigvis også den mest effektive!

Algerne vender tilbage

Alger er et problem, som kan holdes nede, men det kan aldrig fjernes fuldstændig. For det meste kommer algerne tilbage efter et års tid, og så har du behov for endnu en behandling med algerens.

Det er irriterende at skulle bekæmpe alger, men med effektiv algerens så vil udbredelsen af algerne holdes minimal, og det vil være lettere at fjerne dem igen næste år.