Selvfølgelig skal din mobil og tablet være klar til rejsen og her tænker jeg ikke på, at du skal have sat dig ind i roaming-priserne til det land, du skal besøge. Nej, vi starter et helt andet sted, nemlig med coveret.

Når destinationen er bestemt og rejsen bestilt, begynder du sikker på at forberede dig både fysisk og mentalt på rejsen – og går du virkelig op i det, så skal alt være parat og klædt på til det sted, der er målet for din rejse.

Det kan også meget vel gælde små bitte detaljer, som f.eks. coveret til din mobiltelefon. Ja, det kan lyde pjattet, men jeg har selv personligt brugt et par timer på at finde et smart cover til min egen mobil, nu jeg have besluttet mig for at tage en tur til Paris.

Shop amok i billige covers

Men jeg fandt det og det til en pris, så jeg slet ikke kunne lade være med også lige at købe den samme model som iPad cover. Ja, jeg ved godt, at det er lidt pjattet. Men da jeg først fandt ud af, at man faktisk kan få covers til alverdens mobiltelefoner, selv et Samsung Galaxy S6 cover, for næsten ingen penge, så gik der rent shop amok i den.

Det endte da også med, at jeg forlod webshoppen med et iPhone 6 plus cover til min personlige assistents motherfucker af en iPhone. Kan godt være, at vi grinede lidt af den, da hun fik den, men den store skærm er utrolig flot og helt knivskarp og det hjælper jo en del, når man nu er ved at komme op i alderen. Ja, den sved!

Alt i alt endte jeg med fire covers og en bon på 400 kroner – jamen, for katten da, det er jo ikke en gang, hvad bare et enkelt cover koster i en af de shops, hvor jeg tidligere har købt covers og andet tilbehør til mine gadgets.

Brug fortjenesten på noget rart på rejsen

Havde jeg skulle købe de samme fire covers der, ville jeg skulle have blødt op mod 2.000 kroner! De næsten 1.600 jeg har sparet, kan jeg sandelig godt finde noget mere interessant at bruge på i Paris – vel vidende at både min kæreste og min sekretær sidder og smiler derhjemme over deres nye cover.

Så Rejseministeren tager ikke imod på fredag – der er jeg i Paris.