Italien er en af de mest elskede og besøgte feriedestinationer i Europa – og med god grund. Italien er et vidunderligt land med masser af muligheder. Tag på badeferie italien og få slappet godt og grundigt af, samtidig med at du og din familie kan være kulturelle, nyde varmen og spise lækker italiensk mad. Går du til daglig eller i den danske sommer og drømmer om hvide sandstrande, en svømmetur i en pool og rigeligt med sol, så er Italien den perfekte feriedestination. En badeferie i Italien er det perfekte udgangspunkt for en god sommertid og for gode minder, som I kan tage med hjem til Danmark igen.

Sol, pool og strand

Længes du også efter lune temperaturer og rig mulighed for en dukkert i klart, blåt vand, så er en badeferie i Italien alt, du har brug for. En tur til Italien i sommerferien for eksempel er en børnevenlig rejse, men Italien kan også være en enormt romantisk feriedestination. Foruden mulighed for afslapning ved en italiensk poolkant eller på en strand byder Italien også på storbyoplevelser med fart på, masser af liv og autentisk god italiensk stemning. Italien byder altså på noget for enhver smag.

Kultur og lækker mad

Italien er et kulturrigt land, hvad for eksempel angår kunst og mad. Kan du forestille dig noget bedre end at slappe af på stranden om dagen for derefter at nyde al god mad fra det italienske køkken om aftenen. Det er autentisk pasta, pizza og is af høj kvalitet. En ferie afhænger altid af den, der rejser, og også på den måde er Italien en ideel destination. I det støvleformede land kan du vælge fra og til i aktiviteter af forskellig grad. Der er både mulighed for at opleve italiensk kultur og byliv og for at få slappet fuldstændigt af ved pool og strand.