Vi drømmer os alle fra tid til anden ned til varmere himmelstrøg. Krystalklart vand, sandstrande der strækker sig ud i det uendelige og så selvfølgelig sol. Ayia Napa på Cypern tilbyder alt det, hjertet begærer. Af samme grund er destinationen også en af danskernes ønsker, når der skal bestilles ferie til sydens sol og varme. Tag du bare afsted året rundt. Placeringen i det østlige hjørne af Middelhavet sikrer høje vandtemperaturer året rundt. Desuden gør det vanvittige natteliv og de billige hotelpriser det helt oplagt til ungdomsrejser. 

Det spændende natteliv 

Ferie, fest og farver er ord, der kan beskrive både byen og dens natteliv. Med over 80 forskellige barer er der gode opholds-, danse- og feststeder for de mange unge, der rejser dertil fra hele Skandinavien. Med det store udvalg af barer og diskoteker med forskellige temaer, er der noget for enhver smag, så du går aldrig forgæves i byen. En stor ikonisk bar, der rummer op til 4.000 mennesker er absolut på listen over steder, du bare skal opleve og hvis du er typen, der fester til den lyse morgen, så kan du tage forbi natklubben, der først åbner, når alle de andre steder lukker. 

Oplevelser til dagtimerne

I kort gåafstand til byens centrum ligger de mange lange sandstrande med det flotte blå hav. Faktisk bliver en af strandene i folkemunde kaldet “der hvor ungdommen mødes”, så benyt da endelig muligheden for at møde en masse andre unge på rejsen til en skøn dukkert i vandet. Desuden tilbydes der masser af forskellige vandaktiviteter, der med garanti kan bidrage til timevis af sjov. Skal sulten stilles i løbet af dagen byder centrum på mere end 100 forskellige restauranter, så det burde ikke blive et problem, at finde noget der passer til din appetit. 

Ferie for alle pengene 

Tag afsted på et all-inclusive hotel og nyd ferien i fulde drag. Du er sikret, at der er styr på alting, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end hvor dagens strabadser skal udspille sig. Som en ekstra bonus sikrer du dig, ikke at skulle overholde noget budget, så du slet ikke skal tænke på noget andet end at have det sjovt mens du er afsted. Du kan altså planlægge og tilrettelægge din ferie, så den passer til det, du godt kunne tænke dig. Om det er en afslappet og hyggelig ferie med vennerne eller skal der være fest og farver – måske endda et godt miks af begge dele – så har du fundet den helt perfekte destination.