Har du og en veninde længe snakket om, at I skal gøre et eller andet sammen, hvor I bare skal slappe af og hygge jer?

Det behøver ikke handle om, at I tager det første det bedste fly til en græsk ø eller reserverer mange dage i træk for at tage på vandretur. Mindre ting kan også gøre det. Det kunne for eksempel være, I skulle overveje en spadag. Det kan gøres for et relativt lille budget, og så kræver det ikke, at I sætter en masse tid af til det. På blot en enkelt dag har I rigtig god mulighed for at komme helt ned i gear.

Der er flere forskellige kurhoteller i Danmark, hvor I kan få den oplevelse, I er på jagt efter. Du kan se alt det, du får ud af det, her på hjemmesiden, ligesom du kan danne dig et overblik over de forskellige steder, I kan booke en spadag.

Forskelligt fra sted til sted

Det er naturligvis forskelligt fra wellnesstilbud til wellnesstilbud, hvad der egentlig indgår i en spadag. Flere ting går dog igen, og de varme bassiner, jacuzzi samt fodbade er noget af det, der tilbydes langt de fleste steder, og som virkelig får dig til at slappe af. Du behøver ikke medbringe en hel masse – at du har dit eget badetøj og en toilettaske er rigeligt. Der er både håndklæder og badekåber på stedet, I kan tage på og benytte.

Det kan godt betale sig at kigge efter, hvilke steder på listen, I kunne tænke jer at besøge. Måske er det letteste at finde et hotel eller kursted, der ligger i nærheden, så I ikke skal bruge lang tid på transport, men man kan også gøre det til en oplevelse og vælge et sted, der ligger længere væk. Så kan I få noget ud af det, der er nyt.