Denne måned åbnede Kimpton Hotels & Restaurants et nyt hotel, Hotel Zamora, i St. Pete/Clearwater på Floridas golfkyst. Hotellet er inspireret af spansk middelhavskultur, og er det første hotel i St. Pete Beach med en tagterrasse med skønne ”vistas” af den Mexicanske Golf.
boutique hotel åbner i Florida
Hotel Zamora har 72 værelser og en spanskinspireret indretning, hvor farverne orange, gyldenbrun og turkis går igen. Det spanske tema kommer også til udtryk i hotelrestauranten, Castile, som serverer traditionelle tapas med fokus på fisk og skalddyr og lokalt producerede råvarer. Hotellets haver og højbede på tagterrassen leverer omkring 20% af alle ingredienserne til køkkenet.

Karin Gert Nielsen, Managing Director i Skandinavien og Finland, er meget begejstret for denne nye åbning: “Florida bliver et mere og mere populært rejsemål for skandinaviske rejsende, og dette hotel er det første, der er blevet bygget på St. Pete Beach i 30 år. Det er fantastisk! Og med så mange forlystelser og oplevelser i nærheden er det et sikkert hit. ”

Hotellet i Florida har en meget idyllisk placering på de hvide sandstrande tæt ved St. Pete Beach med en masse spændende aktiviteter lige inden for rækkevidde. Kun 20 minutters kørsel syd for St. Pete Beach ligger Fort de Soto Park, fem øer, som er hjemsted for delfiner, søkøer, hejrer og fiskeørne. Hvis du vælger at køre 15 minutter mod øst finder du det største Dali museum uden for Europa. Den smukke halvø ligger på Floridas vestkyst med den Mexicanske golf til vest og Tampa Bay til øst.

Hotellet i Florida

Hotellet i Florida


Destinationen Florida i USA er kendt for sommer og solskin og har på nuværende tidspunkt Guinness World rekord for 768 solskinsdage i træk. De hvide sandstrande har også givet St. Pete Beach en topplacering på TripAdvisors liste over ”Top 10 strande i USA”.

Hotel Zamora I St. Pete/Clearwater er del af en udvikling, der vil bringe 2000 værelser til området inden for de næste 18 måneder grundet stigende efterspørgsel. 2013 var det første år med mere end 1 million europæiske besøgende, og året hvor den største økonomiske udvikling skete i området med $8.2 milliarder.