Det kan være, at du stadig ikke har fået helt styr på sommerferieplanerne. Det kan virke svært at planlægge noget, fordi der jo nærmest er uendeligt med muligheder. Man kan tage til udlandet, bliver derhjemme, sommerhus, telttur, friluftstur, osv. Derfor finder du her nogle ideer, så du måske kan bliver lidt inspireret eller mere arklaret. Du behøver ikke at vælge en enkelt – efter disse to år med meget begrænset aktivitet, er det på tide at komme ud og mærke, at du lever igen! 

 

Den helt store tur

Hvis du er klar på det helt store eventyr, kan du tage på ferie på De Kanariske Øer med Escapeway. Der er seks små øer, som hver især byder på hver deres karakteristika og charme til trods for den korte afstand imellem øerne. Du finder vidt forskellige landskaber øerne iblandt, herunder ørkener, vulkaner, hvide sandstrande, bjerge og skove og så er der sol hele året rundt. Det smarte ved at booke det gennem Escapeway er, at der er udvalgte hoteller, og du er derfor sikker på, at du får et hotel af den højeste kvalitet, og som er pålideligt. Hvis du vil have garanti for godt vejr, flot landskab og lækre strande, så skal du derned.

 

Brug Danmark

Selvom du tænker, at der er kedeligt, så kan det være helt fantastisk at tage på sommerferie i Danmark. Når vejret er godt, findes der næsten ikke noget bedre end at holde ferie herhjemme. Du overvurderer nok også, hvor meget du har set af dit hjemland. Der er med garanti mange fantastiske steder, som du ikke har været endnu. Det er bare med at tjekke op og komme afsted.

 

Tag til nordligere breddegrader

Selvom det for nogen lyder mindre attraktivt at tage mere nord på, når det nu ikke er for ski, så kan man faktisk få nogle fantastiske ture, hvis man tager til for eksempel Sverige – især hvis man er til outdoorlivet. Du kunne for eksempel tage på fisketur oppe ved de hyggelige svenske søer. Vandet er lækkert og klart, og det kan være en kæmpe oplevelse at fiske, selvom man ikke gør det normalt. Det giver desuden en helt unik form for afkobling at fiske i helt rolige og naturlige omgivelser. Man kan derudover tage til Norge og vandre i de smukke fjelde, hvis man er til en mere aktiv form for afkobling. Der er ingen tvivl om, at vores nordlige naboer har noget helt unikt at byde på.