Et af de mest populære rejsemål på Cypern er byen Ayia Napa, der især er kendt for sine idylliske strande, der byder på masser af afslapning om dagen og sit vilde festliv, der byder på masser af sjov om natten. Rejsemålet er derfor især populært blandt unge mennesker fra hele Europa, men også mange børnefamilier kommer for at nyde strandene og de gode muligheder for en billig all-inclusive ferie. Ayia Napa all-inclusive 2022 forventes ikke uden grund at blive en af de helt store turistmagneter. Har du også brug for en ferie, så bør du helt sikkert overveje Cypern, Ayia Napa, som din næste destination. Her kan du læse hvorfor.

En festlig ferie

Er ferie for dig lig med fest, så er Ayia Napa det rette sted for dig. Dans natten lang i Ayia Napa sammen med de tusindvis af andre, der hver sommer kommer valfartende for at opleve det legendariske Ayia Napa natteliv. Der er et væld af barer, diskoteker og klubber at vælge imellem, som alle har noget særligt at byde på. Så hvadenten du er til fancy cocktails eller høj musik med masser af bas, er der noget for dig. Besøg for eksempel den kendte Castle Club Ayia Napa, der er den største klub på hele Cypern, og som desuden er vurderet til at være en af de bedste i verden. Med i alt 14 barer med forskellige musik er det umuligt at kede sig her. Alle barer, klubber og diskoteker ligger heldigvis tæt på hinanden, så du har muligheden for at besøge mange forskellige i løbet af en enkelt aften. 

All-inclusive ferie

Rejser til Ayia Napa er for mange lig med en afslappende all-inclusive ferie. Her får du nemlig meget for pengene, og du slipper for at trave rundt og lede efter en restaurant, når du er sulten. For det meste byder all-inclusive på store, lækre buffeter, der byder på lidt af hvert. Det er derfor en god slags ferie, hvis du har mindre børn, for der er virkelig noget for enhver smag. Når du køber mad på en restaurant med små børn, kan du risikere, at de kun lige nipper til maden. Så ender du med at bruge mange penge på mad, som slet ikke bliver spist. Det slipper du for på en all-inclusive ferie. All-inclusive ferier har desuden den store fordel, at du kender dit rejsebudget på forhånd. Drikkevarer er desuden inkluderet i prisen.