Hvis Danmarks leverpostejskultur til tider kan blive for træg, så er det måske på tide at krydre den danske kultur med en andens. Flere danskere valfarter hvert år til Costa del Sol og nyder den bagende sol, spansk kultur og et fællesskab med mange andre danske gæster.

Har I overvejet at køb hus sydspanien? Hvis det længe har været en drøm at flytte sydpå, er det bare at slå til!

Det danske Spanien

Tag den danske mad, det danske sprog og den danske feststemning med i kufferten og pak den ud i Sydspanien. Oplev den spanske siesta, skyl rugbrødsmaden ned med sangria eller nyd vintermånederne iført stråhat og sommertøj.

Et hus med swimmingpool er ikke så relevant særligt mange måneder af året hjemme i Danmark, men nede i sydens sol, kan den drøm endelig gå i opfyldelse. Her kender ingen til tunge vinterdyner eller forede støvler. Inviter resten af familien ned på besøg i varmen og få nogle fantastiske ferieoplevelser sammen.

Sprogbarrieren behøver ikke at være et problem med det store antal af danskere og dansktalende i Costa del Sol. Her kan I med sikkerhed danne nye venskaber – danske som spanske.

De andalusiske herligheder

I Sydspanien ligger den næststørste region i Spanien, nemlig Andalusien. Regionen byder på storslåede seværdigheder, arkitektonisk pragt og kulturhistorie. Besøg granatæblernes by, eller oplev nogle af Spaniens ældste byer. Andalusiens hovedstad, Sevilla, kan fascinere med gamle bydele og ligeledes moderne områder.

Tager man til Spanien, skal man se flamenco. Hvis man vil have den helt autentiske oplevelse af flamenco som danse- og musikgenre, så befinder man sig det helt rette sted. Stilen kan variere ganske meget, så der er garanti for at blive både fascineret og godt underholdt.

Der er altså et utal af oplevelser, som venter på jer nede i det sydlige Spanien!