Skal badeværelset renoveres derhjemme? Så kan du ikke undvære en toiletvogn med bad. Det kan godt tage tid at renovere hele badeværelset, og man kan ikke undvære en håndfuld toiletbesøg og et bad om dagen. Derfor er det nødvendigt at få lejet en toiletvogn med bad, medmindre du gider løbe over til naboen, hver gang naturen kalder.

Lær hvad en toiletvogn koster, og hvordan udlejningen fungerer i denne artikel.

Når badeværelset skal bygges om

Hvis du skal have renoveret dit eneste badeværelset, så er en toiletvogn den bedste løsning. Medmindre du har to toiletter derhjemme, så kan du ikke undvære et funktionelt toilet og et brusebad over længere tid.

Ofte tager en renovering af et toilet mindst 2-10 dage. Tiden afhænger naturligvis af, hvor meget du skal have lavet. Løsningen for en hverdag uden et funktionelt toilet er en toiletvogn med bad, hvilket også kendes som et mobilt badeværelse.

Hvad er en toiletvogn?

En toiletvogn er en mobilvogn, som er indbygget med toilet og nogen gange også et bad. I en toiletvogn med bad er der både toilet, håndvask og bruseniche. Nogle toiletvogne kommer endda også med en vaskemaskine. Det smarte ved en toiletvogn er, at den kan sættes på din bils anhængertræk, så du kan selv flytte rundt på den mobile vogn. Du kan sætte toiletvognen i din have, indkørsel eller endda ude ved vejen foran dit hus.

De fleste toiletvogne tilsluttes din kloak, så du ikke skal bakse med en tank. En toiletvogn med tank kan hurtig komme til at lugte grimt, og du skal selv stå for at få den skiftet.

Lejepris af toiletvogn med bad

Leje af toiletvogn med bad er faktisk ikke særlig dyrt. Prisen starter helt nede ved 100-150 kr. om dagen. Dog skal du være opmærksom på, at du ofte forpligter dig til at leje toiletvognen i x antal dage. Selvom du måske kun skal bruge toiletvognen i 5 dage, så kan du godt komme til at betale for mindst 14.

Du skal også være opmærksom på, at det koster penge, hvis du skal have tilsluttet vognen til din kloak. Det er nemlig kun noget, som en autoriseret VVS-mand kan klare for dig.

Du kan selv hente din toiletvogn

Fordi toiletvognen har anhængertræk, så har du selv mulighed for at hente den. Det er en smart måde at spare nogle penge på. En toiletvogn med bad kan sagtens fragtes med en almindelig personbil, så længe du har anhængertræk.

Hvis du skal have leveret vognen til din bolig, så kommer der selvfølgelig et ekstra gebyr oven i hatten. Prisen på levering af din vogn afhænger af, hvor langt væk du bor i forhold til udlejningsstedet.

Hvis din toiletvogn går i stykker

Det kan jo hænde, at din toiletvogn med bad går i udu undervejs. Det er udlejerens ansvar at få udskiftet eller fikses din toiletvogn hurtigst muligt.

Hvis du selv har tilsluttet vognen forkert, så kan det godt være, at udlejeren skal betales for at tilse din toiletvogn.