Selvom sommeren stille og roligt er ved at gå på hæld herhjemme i Danmark, og de fleste af os er på vej ind i vores normale hverdag igen, betyder det ikke, at vi alle er helt klar til at sige helt farvel. Er du en af de mange danskere, som leder efter smutveje, således du kan forlænge sommeren bare en lille smule, så kan en af de mange rejser til Toscana være lige præcis det, du er på jagt efter.

Hvis du ikke er klar til at sige farvel til sommeren

For mange er sommeren den tid på året, hvor livet er bedst at leve. Det er de lange lyse sommeraftener, solens varme stråler, alle de mennesker vi omgiver os selv med og ikke mindst den lange sommerferie, som vi ser frem til i løbet af hele året. Der er ikke noget at sige til, at mange har en anelse svært ved helt at slippe sommeren, når den er blevet en helt naturlig del af hverdagen.

Det er her, at en af de mange forskellige rejser til Toscana kommer ind i billedet. I Toscana kan du nemlig – forholdsvist nemt – få en oplevelse af, at sommeren blot bliver ved og ved. I Toscana er du således ikke nødsaget til at sige farvel til sommeren.

Toscana kan noget for enhver

En af de mange grunde til at Toscana er et så populært rejsemål for mange – udover at sommeren her på en eller anden måde strækker sig meget længere end hjemme i Danmark – er, at destinationen kan noget for enhver. Her er både oplevelser for dem, som elsker den smukke natur, dem som ønsker at smage på det store udvalg af de mange italienske delikatesser og for dem, som er fascineret af steder, som både i dag og før i tiden har været centrale knudepunkter for vores fælles historie.