Hvis du går og drømmer dig væk fra det triste danske vejr, og hvis du generelt bare har brug for en pause, der kan hjælpe dig til at koble helt fra og opleve noget nyt, kan en langtidsrejse fra Samson Travel være den rigtige løsning for dig.

Med en langtidsrejse får du mulighed for en ferie, der varer længere end den normale uge, som de fleste ferier varer. Derfor kan du komme væk og glemme alt om det danske regnvejr og din travle dagligdag, da en lang rejse giver dig mulighed for at slappe maksimalt af.

Langtidsrejse til eksotiske destinationer

Hos Samson Travel finder du rejsemuligheder med destinationer, som giver dig de bedste forudsætninger for at slappe af. Blandt destinationerne finder du:

  • Spanien
  • Thailand
  • Tenerife
  • Fuerteventura
  • Gran Canaria

Det er ægte feriedestinationer, som byder på et væld af gode mulighed for afslapning og afkobling med lange hvide sandstrande og hoteller i verdensklasse.

Dansk rejseleder og mange oplevelser

Når du bestiller en rejse hos Samson Travel til en af de eksotiske destinationer, vil du blive guidet af en dansk rejseleder, som giver dig mulighed for at komme på spændene ture og udflugter. Her får du også mulighed for at socialisere med de andre på rejsen, så du kan få nye bekendtskaber.

Du kan selvfølgelig også selv tage på udflugt, hvis du foretrækker af tage afsted alene. Her kan du dog også få hjælp fra Samson Travel, der kan give dig forskellige forslag til, hvad du kan opleve i netop din destination.

De forskellige destinationer byder på et væld af forskellige muligheder for oplevelser inden for både byliv, kultur, og natur – alt sammen i lækre solrige omgivelser. Derfor får du rige chancer for både at slappe af på hotellet og stranden, mens du også kan komme til at opleve nogle ting, som du normalt ikke vil opleve hjemme i Danmark.