Fødselsdag nærmer sig med hastige skridt og jeg er i fuld gang med at udtænke gaver til hele familien. I år skal min bror have et cover til sin iPhone 12 og udfordringen bliver at vælge hvilket et han skal have for der er bare så mange iPhone 12 mobilcovers at vælge imellem. Jeg kan godt lide at give personlige gaver – så modtageren af gaven kan se, at jeg har tænkt på ham/ hende og gjort mig umage. Jeg ved godt, at i nogle familier udveksler man ønskesedler, men den idé er jeg ikke fan af. Intet er da lettere end bare at vælge en ting fra en ønskeseddel, købe det, pakke det ind og så værsgo – et stk. julegave eller fødselsdagsgave leveret. Jeg kan da godt se, at der er nogle fordele ved det og at det er smart. Man kan forholdsvis hurtigt sætte hak ud for opgaven – DONE. Man er også ret sikker på, at gaven falder i god jord og at modtageren bliver glad, men jeg synes altså, at det er lidt upersonligt. Nej, så vil jeg hellere gå og finde på gode geniale gaveideer i løbet af året. Udtænke noget som jeg har lagt mærke til, at modtageren har brug for. Se nu min bror for eksempel – han er bare så klodset.

IPhone 12 mobilcovers er genialt til min klodsede bror.

Jeg holder utrolig meget af min bror og han er noget så hjælpsom og betænksom, men kors hvor er han klodset. Jeg ved ikke om det er fordi han er teenager og ingenting rigtig passer sammen. Han har lange arme og ben og han har åbenbart svært ved at styr dem, hvilket er rigtig synd for ham for han kommer tit galt afsted. Han taber ting eller får skubbet til dem, så de falder på gulvet og går i stykker, så derfor har jeg besluttet mig for at købe et IPhone 12 mobilcover i julegave til ham, så han kan beskytte sin nye dyrebare iPhone 12 mod ridser og skrammer. Jeg tror han bliver glad for gaven.