De fleste danskere forbinder Frankrig med Eiffeltårnet, god vin og Tour de France, men faktisk er landet en fremragende destination, hvis du planlægger en jagtrejse. I Frankrig går de nemlig meget op i jagt og derfor er det oplagt, som jæger, at tage dertil for at jage forskellige slags dyr. Læs med og bliv meget klogere på, hvorfor du skal tage på jagtrejse til Frankrig.

jagtrejse frankrig

Hvilke typer jagt tilbydes der i Frankrig?

At tage på jagtrejse til Frankrig er en oplevelse ud over det sædvanlige. I Frankrig er jægerne primært på jagt efter råvildt, kronvildt og grise, men som noget helt enestående er der også gemsejagt i Pyrenæerne. En stor del af Alperne og Pyrenæerne er nemlig franske, og i disse områder er det attraktivt at jage alpine og pyrenæiske gemser. Jagten på disse dyr er eftertragtet blandt jægerne, og det er derfor en udfordring, de fleste jægere ikke vil gå glip af. Der er også gode muligheder for at jage småvildt og vildsvin i Frankrig.

 

Frankrig byder altså på et hav af forskellige muligheder, når det gælder jagt. Du skal selvfølgelig også sørge for at have dit jagttegn i orden, når du jager i Frankrig. Tag et jagttegn på kun 4 dage her.

 

Et land med mange flotte jagttrofæer

Kulturen og traditionerne omkring jagt i Frankrig er noget helt særligt. Franskmændene går meget op i, at vildtforvaltningen er solid og bæredygtig, og netop dette har landet vundet rigtig mange flotte trofæer for. Landets hjortevildts genetik har blandt andet vundet flere verdensrekorder, mens der også skydes mange medaljebukke hvert år, især i den sydlige del af landet. Frankrig er altså et land, som går meget op i jagt, og som har nogle helt særlige traditioner omkring dette. Derfor er det en hel særlig oplevelse at tage på jagtrejse i Frankrig.

 

Få smagsoplevelser, du sent vil glemme

Tager du til Frankrig, er du garanteret for at få flere store oplevelser med hjem i bagagen. Landet er ikke bare kendt for sine gode jagtmuligheder, men har også en hel særlig kultur. Frankrig vil for mange være velkendt for sin gode mad og fantastiske vine, og dette er ikke uden grund. Tager du til Frankrig, vil du nemlig have rig mulighed for at besøge storslåede vingårde og smage på lokal vin, mens landet samtidig er mestre i at anrette vildt. Som jæger er det typisk en helt særlig oplevelse at smage på det dyr, man tidligere selv har nedlagt, og dette har du altså mulighed for i Frankrig.

 

Et stort land med mange seværdigheder

Frankrig er et kæmpestort land, og derfor er der også mange seværdigheder at opleve, hvis du besøger landet. Nærmest ligegyldigt hvor du befinder dig i landet, vil der være en attraktiv seværdighed i nærheden.

En jagtrejse behøver altså ikke nødvendigvis kun at indeholde jagt, men kan også med fordel kombineres med andre aktiviteter. Grundet landets størrelse er naturen meget varieret, og derfor kan du i nogle dele af landet opleve gamle skove og landbrugsområder, mens du i andre dele kan nyde de store byers dynamiske liv. Frankrig byder altså på et hav af muligheder og er stensikkert en oplagt mulighed at rejse til, hvis du vil på jagtrejse.