Det hænder desværre af og til, at biler skrider ud og rammer træer eller pæle ude i kanten af vejen. Derfor bruger mange træverns bøjler til at beskytte de grønne områder ved siden af vejen fra påkørsler.

Træverns bøjler beskytter træer, lygtepæle, master eller flagstænger fra trafikken. Strukturen er lavet i varmgalvaniseret stål, som er enormt robust. Læs med i denne artikel og lær mere om træverns bøjler.

Diskret og effektivt byinventar

En træverns bøjle er en enkel og diskret struktur, som gør en kæmpe forskel. Højden på strukturen kan tilpasses alt afhængig af behov.

Bøjlen monteres rundt om et træ eller stolpe, hvor en tværgående bøjle går fra den ene side til den anden.

Strukturen kan både nedstøbes eller boltres fast til underlaget. De er forholdsvis nemme og hurtige at installere overalt i bybilledet.

Beskytter byens træer

Brug stålbøjler til beskyttelse af træer og pæle som står i siden af vejen. Udover at beskytte mod påkørsel, så kan træverns bøjler også beskytte mod hærværk.

Det er for eksempel ikke muligt at gøre skader på træet eller save det ned, når det er omsluttet af den robuste stålbøjle.

Komplimenter kommunens designlinje

Stålbøjlen skal naturligvis kunne integreres i bybilledet og passe til æstetikken. Strukturen er lavet i robust stål, som er galvaniseret, hvilket beskytter mig rust og korrosion. Men udover stålet kan strukturen pulverlakeres, så den kan matche kommunens designlinje med forskellige farver.

En robust struktur med lang levetid

Stålbøjlerne er stærke nok til at kunne modstå påkørsel af biler uden at vælte eller bøje. Træverns bøjler har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Varmgalvaniseringen holder sin flotte farve, og stålstrukturen berøres ikke af barske vejrforhold.

Uanset om du foretrækker den rå galvaniserede overflade eller en farverig pulverlakering, så kommer den til at holde sin flotte glans i mange år.