Spa-service i rummet

Kimpton Hotels & Restaurants har altid fokuseret på sund mad og måder, hvorpå gæsterne aktivt kan opleve nærområdet ved deres hoteller. Det kan være meget stressende at være farten – hvad enten det er fornøjelse eller forretning – men hvis du bor på et af Kimptons hoteller, kan du nyde ren forkælelse på dit hotelværelse med Kimpton’s In Room Spa services. Du behøver ikke at gå ud, tage en taxi eller lignende. Bliv på dit værelse og få fornyet energi med en lækker massage, ansigtsbehandling eller noget helt tredje.
Afstres med Kimptons wellness

Forbliv aktiv på din rejser til USA

Det er let at glemme de aktive rutiner, når man er på farten, og inden man ved af det, bliver man forpustet, hvis man en sjælden gang tager trappen på hotellet. Frygt ikke. Kimpton kan sikre dig, at livet på farten kan være ligeså aktivt som livet derhjemme. Med fitnesscentre og ”låne-cykler” ved alle hotellerne, er rammerne sat.
Afstres med Kimptons wellness goder

Kombination af jogging og sightseeing

Ansatte hos Kimpton sætter en ære i at aktivere sine gæster, og ved mange af hotellerne er det muligt at deltage i løb eller power walks organiseret af de ansatte, der samtidig sørger for, at man får set nogle flotte seværdigheder, mens man holder sig i form. Den perfekte kombination af motion og sightseeing! Hvis du foretrækker at blive på dit værelse, kan du rulle yogamåtten – der findes på alle værelser – ud og starte Kimptons yoga og pilates kanal, der sender i alle døgnets 24 timer.

Hvis du ønsker at spice cykelturene og yogaen op, kan du afprøve dine evner som skater på Hotel Helix i Washington D.C., der udlåner skateboards til alle sine gæster (bare rolig al nødvendigt sikkerhedsudstyr udlånes også!), Sky Hotel i Aspen har valgt at videreudvikle konceptet og tilbyder yoga-timer hver lørdag morgen til lyden af hip hop og øl fra Aspen Brewing. Morrison House i Alexandria tilbyder fitness-poser med kettlebells, håndvægte, træningsbolde, elastikker og skumruller, så der er absolut ingen undskyldninger.

Bliv et med naturen hos Kimpton

Det er meget vigtigt for Kimpton Hotels & Restaurants, at gæsterne har mulighed for virkelig at slappe af og nyde deres hotelophold på et Kimpton hotel. En sikker måde at sikre dette på, er ved at integrere hotellet med den omkringliggende natur for at sikre den mest idylliske beliggenhed muligt.
Se et par eksemplarer nedenfor:

FireSky Resort & Spa – Scottsdale, Arizona

FireSky Resort Spa
Dette hotel minder mest af alt om en magisk verden. Ild, vand, jord og luft går op i en højere enhed, der sikrer, at man som gæst træder ind i en anden verden og glemmer alle bekymringer og problemer.

Amara Resort and Spa – Sedona, Arizona

Omringet af smukke røde sten, er du sikker på en fantastisk udsigt, når du vender tilbage til dette hotel efter en begivenhedsfuld dag, hvor adrenalinen har været i højsædet. Amara tager i mod dig og tilbyder dig uanet komfort i en infinity pool de smukke omgivelser, prisvindende spa og måske din egen private balkon?
Amara Resort and Spa i Sedona

The Sky Hotel – Aspen, Colorado

Her er du indlogeret i hjertet af al leg og aktiviteter i Aspen. Den unikke kombination af fredfyldthed og stil er typisk for Kimpton, og ved dette hotel kan du ogsy nyde godt af de smukke Aspen bjerge i baggrunden. Hvis du nyder udendørs aktiviteter og indendørs hygge, vil dette hotel opfylde alle dine drømme.
The Sky Hotel i Aspen i Colorado
Dette er blot nogle af de initiativer, som Kimpton hotellerne har igangsat for at holde deres gæster aktive på rejsen.