Mange frygter at tage deres små børn med ud og rejse, men det behøves slet ikke og være noget at frygte. Det hele handler bare om planlægning og struktur, så giver det dig og dit barn langt mere tryghed. Sure blikke fra medpassagerer og stress i ankomsthallen inden takeoff. Det kan være en anelse anstrengende at rejse med småbørn. Her er samlet de bedste tips til en vellykket flyvetur for hele familien. En gang skal være den første og efterfølgende bliver det kun bedre.

Find en matchende destination

Tænk dig godt om, hvor du tager dit barn med hen, alt efter dit barns alder. Det kan være vejret, kulturen, miljø eller andet, der måske ikke lige er det bedste match med dit barn. Selvfølgelig handler det også om hvor meget du er vant til at rejse med børn, for erfaring giver En en lang række fordele.

Det bedste råd er klar at forberede sig bedst muligt og eventuelt læse om andre der har udforsket denne destination med små børn. Argentina rejser byder på storslået natur og hyggelige byer i massevis! Her er en masse spændende natur og en masse farver at opleve. Der er dejlig varme og en helt anden kultur iblandt befolkningen. Der er en fantastisk stemning med dans i gaden og god mad, samt regnskov med krokodiller og drilske aber. En rundrejse i Argentina byder på lidt af det hele!

 

Flyveturen skal nok gå

Først og fremmest, hvis du stresser og ikke kan skabe klare rammer for dit barn, så bliver de meget usikre og begynder med stor sandsynlighed at græde. Det handler om at skabe ro og overskud, så de føler sig trykke igennem hele turen, særligt hvis det er deres første flyvetur.

Kom i god tid i lufthavnen, for ting tager altid længere tid end ventet, særligt når der er nysgerrige børn med. Det er ikke sjovt at stresse i lufthavnen med et lille barn på armen. Sørg for dit barn er underholdt hele vejen og gør det med fordel på skift, så i kan skiftes til at få en lille lur på flyveren eller i andet transport. Sørg altid for der er godt med snacks i håndbagagen, tegnegrej, en bamse, en bog eller noget hel femte. Tag gerne pude og tæppe med ombord og hav fokus på dit barn, det skal være en god oplevelse for alle.

 

Udstyr som gør turen nemmere

Der følger ofte meget udstyr med mindre børn og det kan være svært at begrænse sig, når det skal pakkes ned til ferien. Her er det vigtigt, at man finder det udstyr, der kan løse flere behov på en gang og have flere funktioner. Udstyr med multifunktioner er klart det bedste til både flyvetur og selve rejsen. Udstyret skal selvfølgelig matche rejsen og de aktiviteter der er planlagt.

Undersøg, om man må have en paraplyklapvogn med helt hen til gaten eller som håndbagage. Så kan den lille også tage sig en lur, hvis trætheden melder sig.  Det som uden tvivl skal med i kufferten og hvis ikke også i flyveren, så er det en strækvikle. Her er der tale om meget fleksibelt stof, som er med til at holde dit barn på bryst eller ryg imens du går frit. På den måde skærmer du den lille fra de mange mennesker og samtidig have begge hænder frie, til at det praktiske der skal gøren på turen.