Når du er vild med at rejse, er det rigtig svært ikke at have den næste rejse planlagt. Vi vil jo alle sammen gerne rejse mere, og det er ikke altid nemt at finde råd til. Selvom der er mange penge at spare ved at rejse uden for industriferien, og selvom du kan finde nogle rigtig gode tilbud på både rejser og afbudsrejser fra tid til anden, så er det altid fedt at have råd til flere rejser.

Hvis du er rigtig glad for at rejse, og sidder og venter på at du får feriepenge tilbage, kan du altid vælge at tage forskud på dine feriepenge ved at låne nogle penge, så du kan købe din rejse nu og betale lånet tilbage, når dine feriepenge kommer, eller lidt efter lidt hver måned, når lånet skal betales tilbage.

En rigtig smart måde at få et billigt lån på

Der findes mange forskellige steder på nettet, hvor du kan låne penge. Rigtig mange har været glade for at tage forbrugslån, men de er ofte meget dyre, og derfor er det sjældent en god idé for dig, der gerne vil rejse mere. For selvom du får penge i hånden i dag, så er du gerne så uheldig at skulle betale pengene mange gange tilbage, og det vil sige, at du går glip af mange fremtidige rejser også ved at benytte dig af forbrugslån.

I stedet kan du pantsætte nogle af dine ting, hvis du har genstande, der har en høj værdi. Hos Pantsat kan du pantsætte dine genstande og få penge i hånden hurtigt. Det fungerer på den måde, at du faktisk sælger dine varer til Pantsat, og herefter får du en tilbagekøbsret af dine produkter. Du betaler en lille procentdel hver dag, så du holder dine ting.

Det er en billig måde at låne penge på, og fordi der ikke er tale om et traditionelt lån, er det også en mulighed for folk, der står i RKI og som dermed er registreret som dårlige betalere.

 

Sådan kan du også få ekstra velvære i hverdagen

Hvis du ikke står og skal af sted på en ferie snart, så bør du sørge for at skabe noget ekstra hygge og velvære i dagligdagen, og det kan du blandt andet gøre ved at købe nogle nye lækre kosmetikprodukter til dig selv.

Hos Kosmetiko kan du finde en hel masse forskellige produkter inden for kosmetik, og du kan finde en masse inspiration til produkter, du kan prøve af, så du netop kan skabe den hyggelige og eksklusive ferie-stemning hjemme hos dig selv, når du får helt nye produkter.

Det kan blandt andet være ny makeup eller helt nye hudplejeprodukter. Hvis du gerne vil have ekstra meget forkælelse derhjemme, kan det også være nogle lækre produkter til badet, der dufter rigtig godt, så du kan tage et lille afbræk. Det er særligt fedt, hvis du har et badekar, du kan ligge og hygge dig i. Tag et glas vin og forkæl dig selv.