Lige nu er rejser ikke det første de fleste tænker mest på, men der kommer også en tid efter corona, og med de nyhederne der florerer omkring vacciner lige nu, kan det være at den tid kommer før vi aner det. I alle tilfælde så kommer der naturligvis igen en tid, hvor vi kan rejse ud og opleve verden. Det kan være, at du allerede er i gang med at planlægge, hvor den næste rejse skal gå hen, når det igen bliver muligt. Der er mange, der lidt ekstra på rejsekontoen. Der er ikke mange der har været ude og rejse i år, mange har fået deres indefrosne feriepenge udbetalt og lignende. Der er derfor også meget det tyder på, at de rejser, som mange ikke har følt de har haft råd til, kan blive meget eftertragtede det eller de kommende år. Ganske enkelt fordi mange har hungret efter at rejse.

Safarirejser står højt på ønskelisten hos mange

Der er mange, der går med en drøm at komme på en safarirejser og opleve den vilde natur og de dyr som Afrika kan byde på. Hvem drømmer ikke om at se en løve, giraf, elefant eller næsehorn uden at den går i et bur. Verdens natur bliver mere og mere udsat for hårde prøvelse. Både på grund af miljøet, mennesker, krybskytteri og meget andet. Hvis man vil opleve den ægte vilde natur, kan det godt være, at man ikke skal vente alt for længe.

Hvor skal man tage hen?

Afrika er et kæmpe kontinent med mere end 50 lande, men det er naturligvis langt fra alle sammen, der er ligne egnede til safari rejser. De mest populære destinationer er landene der ligger omkring ækvatorbæltet, hvilket betyder, at temperaturen generelt er behagelig og at klimaet mange steder er frodigt modsat det nordlige Afrika, hvor der er meget mere ørken. Rejser til Tanzania er sammen med rejser til Kenya er det de fleste vælger, når de skal på safari rejser. Tager man eksempelvis til Tanzania, kan man udover at opleve det majestætiske bjerg Kilimanjaro, de vilde dyr på savannen også nyde kridhvide sandstrande ud til det indiske ocean. Udover kysten finde man også paradisøen Zanzibar, der kan tage pusten fra de fleste.

Så overvejer man en safarirejse i 2021 eller 2022, så kig nærmere på Kenya og Tanzania som jeres destinationer.