Drømmer du om af fejre jul i udlandet, at flygte fra stressen hjemme og rejse til et helt andet sted i verden. Du er langt fra alene. Rejselysten er stor omkring jul og nytår, også selvom vi alle elsker julen, kan den godt ligge tungt på vores skuldre.

Gør noget utraditionelt

Selvom juleaften for mange er en hellig og traditionsfyldt aften, så er der stadig mange, der vælger at fejre julen i udlandet. Nogle gør det til en tradition at tage til en varm strand i julen og andre kaster sig blot ud i det, for at prøve det af. Det er meget forskelligt hvor tryghedssøgende vi er og hvor meget vi holder at traditionerne og normerne.

Måske er det shopping i London eller Paris, der står øverst på ønskesedlen, eller også har GPS´en indstillet mod på palmer og sandstrande. Uanset hvilken juleferie du foretrækker, så kan det at rejse væk og fejre jul eller nytår et andet sted være både skønt, spændende og anderledes. Det kan til tider være svært at skulle være til stede i sådan en omvæltning, når man ved venner og familie sidder hjemme med and og flæskesteg. Ræk væk fra normerne og få en juleoplevelse, hvor du kan holde

 

Find en billig flyvetur

Der er mange der gerne vil rejse væk i de kolde måneder og det er derfor heller ikke altid den billigste måned at rejse i. Dog kommer det meget an på den destination du vælger at kaste dig over! Tag et kig løbende op Rejsepriser og finde gode tilbud fra en lang række forskellige flyselskaber.

Juleferie med familien yngste er en tid til glæde og nærvær. Juleferie leder normalt tankerne hen mod sne, mørke og kulde, men en varm og solrig julerejse kan give hele familien ekstra energi. Grundpillerne i den perfekte julerejse med børn er afslappende samvær uden hverdagens opgaver, leg og sjov i poolområdet, aftensmad fra en lækker buffet, en fodboldkamp før børnene lægges i seng og stille aftener med snak og hygge.

 

Tid og overskud til familien

Med en julerejse er der tid og overskud til opmærksomhed, hygge og nærvær som kommer alle familiens medlemmer til gode. Uanset om man rejser to eller flere generationer sammen, bliver en julerejse en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Åbn julegaverne til en smuk solnedgang, på en strand, under solen. Glem ikke de små pakker til ungerne, som der lige bliver klemt med i kufferten, hvis i er vant til en traditionel jul, skal der være plads til det element, de fleste børn vægter højest.

Selvom børn ikke altid interesserer sig for blød pakker, kan du med garanti finde noget på Houseofkids, som ungerne vil elske at bruge under ferien. Det kunne være noget nyt badetøj eller nogle fede skibukser, så de føler sig ekstra seje på rejsen. Desuden er der meget mere end bløde pakker og finde på siden, til alle aldersgrupper. Din jul i udlandet med børnene kan ikke gå galt, så længe de er med i planerne.