Er du i tvivl om, hvor i skal holde jeres bryllupsrejse eller leder du blot efter inspiration til jeres bryllupsrejse? Så har vi lavet en liste med ideer til, hvor i kan holde jeres uforglemmelige bryllup. Listen indeholder steder fra hele verdenen.

 

Tobago i Caribien

Bounty-strande, vandfald, frodig natur, calypso, reggae og et fantastisk folkefærd er, hvad der venter dig i Tobago. Det er det perfekte sted at udforske vandet, landet og kulturen. Om end i ønsker en afslappet eller en aktiv bryllupsrejse er Tobago og alt, hvad den indeholder perfekt.

 

Tulum i Mexico

Tulum i Mexico er et smukt sted, så hvorfor ikke holde jeres bryllupsrejse her? Der er skøn natur, turkis blå vand og en masse kulturelle oplevelser, som blot venter på, at i udforsker dem. Hvem har ikke lyst til at komme til Mexico?

 

Cape Town i Sydafrika

Cape Town er en oase, hvor der er plads til kulturelle, natur, shopping og arkitektoniske oplevelser. Byen befinder sig som sagt i Sydafrika, men har en smule europæisk stil over sig efter, at det var en hollænder, der i sin tid etablerede Cape Town. Det er en smuk og charmerende by, som byder på alverdens ting til jeres bryllupsrejse.

Cambodja

Cambodia minder meget om Thailand, men landet er slet ikke så fyldt med turister som Thailand. Det er et smukt, fredeligt og historisk land. Cambodja har en meget historisk fortælling som i kan fordybe jer i, ellers er naturen og kulturen også en oplevelse i sig selv.

Bali

Bali er en indonesisk vulkan ø, som byder på tropisk regnskov, dejlige hvide strande og fantastisk hav. Bali er det perfekte sted for snorkling, udforskning af dyreliv og ikke mindst spafaciliteter. Det en afslappet ø, hvor der er plads til både storbyens liv og ren afslapning.

 

Santorini
Den græske ø Santorini, er en af de smukkeste øer i verden. Der bliver ofte afholdt bryllup på Santorini, så hvorfor ikke tage på bryllupsrejse på denne skønne ø? Der er lyseblåt vand, smukke bygninger og skøn natur. Den smukke ø byder bla. på verdens mest romantiske hotel ifølge Tripadvisors brugere.

 

Vietnam

Skal jeres bryllupsrejse indeholde spændende historie, lækker mad, skønne strande, lokale markeder mm. så er Vietnam landet for jer. Dette land har en meget begivenhedsrig historie, samtidig har de som sagt dejlige strande, lokale markeder og meget mere at byde på.

 

Sri Lanka

Sri Lanka er en ø, som er kendt i hele verden for dens særlige og fantastiske dyreliv. Så hvorfor ikke rejse til Sri Lanka og tage en rejse igennem junglen, hvor bjerge og dyreliv udfolder sig. Sri Lanka er samtidig en ø, hvor der er smukke strande og lyseblåt vand, med plads til afslapning.

 

Rom

Rom byder på flot arkitektur, historiske bygninger, romantiske spots og ikke mindst fantastisk italiensk mad. Om end i ønsker at bo centralt eller lidt udenfor byen, ønsker i at bo eksklusivt eller praktisk er der muligheder for alt i denne skønne by.

 

Paris

Det er kærlighedens by, så hvorfor ikke tage på jeres kærlighedsrejse til denne skønne by? Byen er en af de mest besøgte storbyer i Europa, hvilket man jo godt forstår med byens charme. Byen rummer ikke kun shopping, mad og romantik, men også historiske oplevelser. Yderligere er der mulighed for en tur i Disneyland Paris, hvilket er et besøg værd!

 

Mauritius

Luksuriøst, fortryllende og eksklusivt er, hvad du finder på Mauritius. Der er hoteller på stranden og sågar ude i vandet. Der er alle former for vandsport, som blot venter på, at i besøger det smukke turkise vand.

 

Bahamas

Ikke langt fra Flordia finder i Bahamas-øerne. Bahamas er begrebet af 3000 øer og de har alle hver deres særpræg. Der er alt fra det mest luksuriøse og eksklusive til ganske lavpraktiske hoteller, oplevelser, shopping og meget mere. Uanset, hvilken ø du ankommer til i Bahamas, vil du se strande, som ligner et postkort, og du vil opleve en sand bounty-ø.

 

Brasilien

Samba, sol og fodbold – det er ting du ikke kan undgå at møde når du tager til Brasilien. Der er mange muligheder for afslapning i Brasilien, men hvis i også vil opleve noget anderledes og noget som man ikke kan opleve andre steder, kan i tage på tur i Amazonas jungle og udforske dens fantastiske og frodige natur og dyreliv.